HÚSVÉTI LELKIGYAKORLAT

 

2024. április 18-21.

Kísérő: Hess István SJ

A feltámadás utáni 50 nap az Egyház rejtett élete. Itt érik meg a hívatása és a Krisztusi küldetés. Látszólag csendes és homályos, melyet egy-egy feltámadási esemény tör meg. Többről van szó, mely akkor válik világossá, amikor kiárad a Szentlélek. Jézusra, rejtett élete után leszáll a Szentlélek, a Lélek erejében indul útra, kezdi nyilvános működését. A húsvéti idő az Egyház rejtett élete, mely a pünkösdi Lélek áradásban indul útjára, hogy teljesítse a krisztusi parancsot.

Szeretnék belépni az Egyház rejtettségébe, hogy Krisztus engem is küldhessen – a családomba, a társadalomba, Egyházamba? Eljött e az idő, hogy egyéni döntéssel együtt imádkozzam Máriával, Jézus anyjáéval, várva az Atya megígért ajándékát?

Csendes lelkigyakorlat – azaz időnk nagy része csendben, egyéni elmélyülésben zajlik. Napi 3 közösen hallgatott bevezető, az elmélkedő ima alapjainak a tanulása, szentségimádás, beszélgetés a lelkivezetővel, visszatekintések, gyónási lehetőség Magyarország egyik legszebb völgyében.

Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a 4 főt akkor, egyénileg vezetett lelkigyakorlat végzésére van lehetőség.

Időpont: 2024. április 18. (csütörtök, vacsorától) – április 21. (vasárnap, ebédig).

Korhatár: nincs

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára diákoknak: 29.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára: 35.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat valós költsége: 53.000 Ft/fő

A lelkigyakorlatra jelentkezők maguk dönthetik el lehetőségeikhez mérten, hogy mekkora részvételi költséget fizetnek meg a támogatott és a valós ár között.

Jelentkezés a kitöltött Regisztrációs-lap megküldésével.

Amennyiben a link megnyitása sikertelen, az alábbi keresési címen találja a regisztrációs lap dokumentumát. Ezt másolja böngésző keresőjébe:
http://eletrendezeshaza.hu/wp-content/uploads/2017/08/Regisztr%C3%A1ci%C3%B3s-lap.doc

További információ: 06-30-338-5784, eletrendezes@jezsuita.hu