Apostoliskola – A megváltás munkatársainak útja

 

www.freepix4all.com2023. november 09-12.

Kísérő: Hess István SJ

Az ember úton van, hogy visszataláljon abba az állapotba, ahol igazán otthon van. Senki sem tudja pontosan, bár vannak sejtéseink arról, hol az otthonunk. Sejtjük, hogy hol van, de az út hosszú és a bizonytalanba vész. Isten haza vár, Jézust küldi elébünk. Erről szól az újszövetségi Szentírás, de ez életünk nagy kihívása is.

Galileában kezdődik az út, de hol van az én Galileám, s hová vezet az út? Erről be-szélnek az evangéliumok.

Hazatalálni, vagy inkább megtalálni az utat. Erre hív minket néhány csendes napban Jézus.A lelkigyakorlat csendben zajlik, csak a kísérővel kommunikálunk, kivéve a meg-osztás perceit.

Az imaórák közötti időben, lehetőségünk van a megmozdulásra a szép természeti környezetben, Isten teremtett világában. Ez az idő sem szakítja meg a párbeszédet, hanem annak részévé válik, s elősegíti a bennünk elindult folyamatok, megmozdulások kibontakozását.

Napi szentmise, beszélgetési-gyónási lehetőség, szentségimádás, Kompletorium, visszatekintés. Az elmélkedések alapját a napi 3 kísérői bevezetés adja.

Időpont: 2023. november 09. (csütörtök, vacsorától) – november 12. (vasárnap, ebédig).

Korhatár: nincs

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára diákoknak: 26.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára: 32.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat valós költsége: 50.000 Ft/fő

A lelkigyakorlatra jelentkezők maguk dönthetik el lehetőségeikhez mérten, hogy mekkora részvételi költséget fizetnek meg a támogatott és a valós ár között.

Jelentkezés a kitöltött Regisztrációs-lap megküldésével.

További információ: 06-30-338-5784, eletrendezes@jezsuita.hu