Hogy életre keljen az élet – Máriával Jézushoz

 

2024. május 2-5.

Kísérő: Hess István SJ

A szentek tapasztalata: „Per Mariam ad Jesum” – Mária által Jézushoz. Legutóbbi zsinatunk ha nem is szán egy önálló dokumentumot Máriának, de az egyházról szóló konstitúcióban (Lumen gentium) egyér-telműsíti az Mária és Egyház szétválaszthatatlan kapcsolatát.

Ezt a nélkülözhetetlen spirituális kapcsolatot szeretnénk felfedezni, elmélyíteni Isten jelenlétében, az ő erejében, hogy bennünk is felragyogjon Isten jelenléte.

Csendes lelkigyakorlat – azaz időnk nagy része csendben, egyéni elmélyülésben zajlik. Egyénre szabott lelkigyakorlatos napirenddel, kíséréssel. Az elmélkedő ima alapjainak a tanulása, a lelkiélet dinamiká-jába való belépés, abban való megerősödés. Szentségimádás, beszélgetés a lelkivezetővel, visszatekinté-sek, gyónási lehetőség Magyarország egyik legszebb völgyében.

Időpont: 2024. május 2. (csütörtök, vacsorától) – május 5. (vasárnap, ebédig).

Korhatár: nincs

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára diákoknak: 29.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat támogatott ára: 35.000 Ft/fő

A teljes lelkigyakorlat valós költsége: 53.000 Ft/fő

A lelkigyakorlatra jelentkezők maguk dönthetik el lehetőségeikhez mérten, hogy mekkora részvételi költséget fizetnek meg a támogatott és a valós ár között.

Jelentkezés a kitöltött Regisztrációs-lap megküldésével.

Amennyiben a link megnyitása sikertelen, az alábbi keresési címen találja a regisztrációs lap dokumentumát. Ezt másolja böngésző keresőjébe:
http://eletrendezeshaza.hu/wp-content/uploads/2017/08/Regisztr%C3%A1ci%C3%B3s-lap.doc

További információ: 06-30-338-5784, eletrendezes@jezsuita.hu