Te vagy az én szeretett fiam, Benned telik kedvem! (Lk. 3/ 22)

 

Fiatal felnőttek lelkigyakorlata

2024. aug. 21-25.

Kísérők: Bayer Róbertné Mária, Kiss Ádám

A csendben felbukkanó Lélek hangját keresve, Vele párbeszédbe lépve engedjük át a belső terünket Isten éltető, gyógyító, alakító szeretetébe. Kreatív egyéni gyakorlatokkal, közös impulzusokkal, a természet észlelésével, tapasztalatok megosztásával támogatjuk a mindig jelenlévő Istenre figyelésünket.

Hívószavaink: Jelenlét, Csend, Hála, Meglepetés, Szentignáci imamódok, Otthonosság, Élményszerűség, Kapcsolódás, Természet, Közösség, egyéni kísérés lehetősége.

Mire számíthatsz? Ebben a néhány napban önmagunkkal és a lelkünk mélyén megszólaló Istennel keressük a kapcsolatot. Ehhez olyan csendes gyakorlatokat hívunk segítségül, amelyek figyelmünket a jelen pillanatban minket megragadó Istenre irányítják: a természet észlelését és saját testünk megfigyelését. Egymás meghallgatásával közös emberi tapasztalatainkból is erőt merítünk. A lelkigyakorlat gerincét ezek a csendes gyakorlatok, a kísérőkkel folytatott négyszemközti és csoportos élménymegosztások adják, de rövid előadásokkal, közös beszélgetésekkel és önismereti gyakorlatokkal is segítjük, hogy ebben a pár napban közelebb kerülhess saját belső világodhoz, és tisztábban láthass a téged foglalkoztató kérdésekben. Lelkigyakorlatunk ötvözi a lelkiségi és mentálhigiénés megközelítést, mert hisszük, hogy ezek mélyén ugyanazt a Valóságot keressük mindnyájan.

A lelkigyakorlat teljes költsége 108 000 Ft.

A lelkigyakorlat támogatott ára: 85 000 Ft

További támogatást a lelkigyakorlat alapköltségének max. 50%-áig lehet kérni indokolt esetben (diákok, álláskeresésben lévők, nehéz szociális helyzetben lévők), ezzel kapcsolatban a jelentkezési lapon veheted fel velünk a kapcsolatot.

Fizetés módja: készpénzben vagy bankkártyával a helyszínen.

JELENTKEZÉS ITT!

A jelentkezés a fenti jelentkezési lap kitöltését követően, az előleg megfizetésével és egy rövid, online ismerkedő beszélgetésen való részvétellel válik véglegessé.

Érkezés: 2024. aug.21. 16 órától. A program vacsorával kezdődik 18 órakor. kérünk mindenkit, hogy 20 órára legkésőbb érkezzen meg!

Zárás: 2024. aug.25. 14 óráig.

A lelkigyakorlatot kísérik:

Bayer Róbertné Mária – Ignáci Lelkiségi Központ lelkivezetője, lelkigyakorlat kísérő, Útkeresés Háza alapítója, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető, tanár, katekéta, családos vagyok. Hivatásomnak tartom keresni és támogatni különösen a fiatalokat, fiatal felnőtteket az önállósulásukban, hogy az elakadásaikból tovább lendüljenek, ráismerjenek a belső, kreatív erőforrásaikra, és bizalommal, hittel kibontsák azt az ajándékot, lehetőséget, amit az Élettől kapnak. Hogy Isten álma megvalósulhasson.

Kiss Ádám – mentálhigiénés segítő, szinkrontolmács, lányos apa. A SOTE mentálhigiéné szakirányú továbbképzésén szerzett diplomát, elsősorban relaxációs és imaginációs módszerekkel foglalkozik. A tudatos jelenlét eszközeinek segítségével abban szeretné támogatni a hozzá fordulókat, hogy elfogadóbban és rugalmasabban kapcsolódjanak érzelmeikhez, önmagukhoz és másokhoz.