Vácz Jenő Ház

 

Feltöltődés, elcsendesedés, pihenés és nyaralás

Az Életrendezés Háza (ÉH) alapítójáról, Vácz Jenő atyáról neveztük el új ingatlanunkat, Püspökszentlászló egyik legszebb pontján. Rögtön a falu elején lévő telket, melyen két önálló ház található, 2022 tavaszán vásárolta meg a Jezsuita Rendtartomány a Kármelita nővérektől és működtetését az Életrendezés Házához csatolta.

Új házunk elsődlegesen az életrendezés szolgálatát hivatott segíteni és még jobban kiteljesíteni. Az ÉH által szervezett lelkigyakorlatok számára így új és összességében tágasabb tér nyílik. Nagyobb létszámú csoportoknak, közösségeknek tudunk helyet biztosítani, vagy párhuzamosan egy kisebb és egy nagyobb közösség számára biztosított a lelkigyakorlat végzésének a lehetősége.

A lelkigyakorlatok mellett örömmel adjuk ki új házunkat családok, közösségek, baráti társaságok részére is, akik a hely és a ház szellemiségét figyelembe véve, pihenésre, nyaralásra keresnek elvonulási lehetőséget.

A két házban összesen 8 fő számára biztosított a kényelmes, komfortos elhelyezés. Pótágyazva további 3 fő számára tudunk még elhelyezést biztosítani.

A további részletekről az Életrendezés Háza elérhetőségein adunk bővebb tájékoztatást.

 

VJ1     VJ2